bus auto fiets
Menu

Over Eiland C

Het nieuwbouwproject Eiland C is gelegen in het zuidelijke deel van Veenderij, in het hoekje van de Meentdijk en de Dragonderweg. Dit deel van Veenderij heeft de naam “Weteringse Zoom”. Karakteristiek aan de Weteringse Zoom zijn de kleine eilanden, omgeven door water. De bebouwing kent een dorpse korrelgrootte met een informele opzet door de wisselde rooilijnen en individuele uitstraling. Door te bouwen met natuurlijke materialen wordt bijgedragen aan de landelijke sfeer. De taluds en waterranden zijn overwegend groen.

360 graden beelden!

Wil je weten hoe de woningen er van binnen uitzien? Of hoe de straat eruit komt te zien? Er zijn nu 360 graden beelden beschikbaar, zodat je kunt kijken hoe misschien wel jouw toekomstige woning en straat eruit komt te zien.

Bekijk en download

de brochure

Uniek wonen op een unieke locatie!

Wonen op je eigen eiland, dat geeft een bijzonder gevoel! Je ziet Veenderij al liggen als je Veenendaal-oost binnen komt rijden over de Van Essenlaan: sfeervolle eilanden omringd door water. Allemaal met een unieke eigen stijl en uitstraling, met een grote variëteit aan kleuren, materialen en vormen. Een speelse opzet die de bijzondere uitstraling van het eiland verder versterkt.

Er worden verschillende woningtypen gerealiseerd: twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen en hoekwoningen. De woningen worden aangesloten op het systeem van de Duurzame Energie Veenendaal-oost. Dit systeem zorgt voor een gasloze woning met vloerverwarming én -koeling op de begane grond en eerste verdieping. Met de talloze kopersopties kun je de woning helemaal naar jouw persoonlijke woonwensen aanpassen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het woningaanbod >
Veenderij

Veenderij

De Veenderij is een nieuwe wijk in Veenendaal. In Veenderij worden in totaal zo'n 1000 woningen gebouwd op meerdere eilanden. De eerste drie eilanden zijn al zo goed als klaar en zijn al bewoond.

De Veenderij betekent prachtig wonen aan het water, maar er is zoveel meer. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige natuur die eromheen ligt, zoals de Groene Grens, maar ook aan de verbinding met de buren die al in een vroeg stadium van de verkoop wordt gelegd. Er is ruimte voor meerdere speelplekken voor kinderen, maar ook is er ruimte voor kleine voorzieningen, zoals terrasjes aan het water.