bus auto fiets
Menu

Over Eiland C

Het nieuwbouwproject Eiland C is gelegen in het zuidelijke deel van Veenderij in het hoekje van de Meentdijk en de Dragonderweg. Dit deel van Veenderij heeft de naam “Weteringse Zoom” meegekregen. Karakteristiek aan de Weteringse Zoom zijn de kleine eilanden die omgeven zijn door water. De bebouwing kent een dorpse korrelgrootte met een informele opzet door de wisselde rooilijnen en individuele uitstraling. Door te bouwen met natuurlijke materialen wordt bijgedragen aan de landelijke sfeer. De taluds en waterranden zijn overwegend groen.

Uniek wonen op een unieke locatie!

Wonen op je eigen eiland, wat een bijzonder gevoel geeft dat! Je ziet Veenderij al liggen als je Veenendaal-oost binnen komt rijden over de Van Essenlaan, sfeervolle eilanden omringd door water. Allemaal uniek met een eigen stijl en uitstraling met een grote variëteit aan kleuren, materialen en vormen. Een speelse opzet die de uitstraling van het eiland verder vergroot.

Er worden verschillende woningtypen gerealiseerd, namelijk twee-onder-een-kapwoningen, tussenwoningen en hoekwoningen. De woningen worden aangesloten op het systeem van de Duurzame Energie Veenendaal-Oost. Dit systeem zorgt voor een gasloze woning met vloerverwarming én -koeling op de begane grond en eerste verdieping van de woningen. Met de talloze kopersopties kan je de woning helemaal op jouw persoonlijke woonwensen aanpassen.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het woningaanbod >
Veenderij

Veenderij

De Veenderij is een nieuwe wijk in Veenendaal. In Veenderij worden zo'n 1000 woningen in totaal gebouwd op meerdere eilanden. De eerste drie eilanden zijn al zo goed als klaar en zijn al bewoond. De Veenderij is meer dan alleen maar water, je woont uiteraard prachtig aan het water, maar er is zoveel meer. De prachtige natuur die eromheen ligt, zoals de Groene Grens, maar ook de verbinding met de buren die al in een vroeg stadium van de verkoop wordt gelegd. Er is ruimte voor meerdere speelplekken voor kinderen, maar ook is er ruimte voor kleine voorzieningen, zoals terrasjes aan het water.