bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Definitieve beelden staan online!

18 juli 2019

Het is zover! De eerste definitieve beelden van de woningen van Eiland C staat online. Dankzij deze eerste beelden kan je echt zien hoe de woningen eruit komen te zien en kun jij gaan dromen van jouw favoriete woning!

Passen de woningen van Eiland C bij jouw woonbehoefte? En vallen ze in jouw prijsklasse? Eind volgende week geven wij jou een sneak preview van de beschikbare woningtypes (tussenwoning, hoekwoning en twee-onder-één-kapwoning). We zullen dan de belangrijkste kenmerken en de kavelkaart presenteren. Ook zal er een eerste prijsindicatie per woningtype gegeven worden. Hierdoor krijg je een beter beeld van de woningen en kun je alvast kijken wat voor jou de perfecte woning is! Geef vanaf dat moment ook aan van welke woningen je op de hoogte gehouden wilt worden.

Bekijk de beelden

Naast deze eerste beelden willen we graag bekend maken dat de woningen van Eiland C in september in verkoop zullen gaan. Meer informatie over het verkooptraject, de exacte verkoopdatum en locatie wordt na de bouwvakantie gedeeld, zodat je de verkoop niet hoeft te missen. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws?

Schrijf je in!