bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

De definitieve woningtypes zijn bekend!

9 september 2019

Vanaf nu staan de definitieve woningtypes met de bijbehorende woninginformatie online! Nu kun jij je verder oriënteren op de ideale woning.

Het mooie aan de woningen op Eiland C is dat bijna iedere woning uniek is. Daarom staat er bij ieder bouwnummer nu de bijbehorende impressie, waardoor jij een goed beeld hebt van de woning die het beste bij jou past.

Herinnering start verkoopevenement

Op donderdag 19 september 2019 start de verkoop van de woningen van Eiland C.

Tussen 17:30 en 19:00 uur ben je welkom in het I-centrum Veenendaal-oost aan de Van Essenlaan 1 te Veenendaal. Hier ligt de verkoopbrochure en de definitieve prijslijst voor je klaar. Daarnaast staan de makelaars en onze medewerkers klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Graag vernemen wij of je aanwezig bent. Via je persoonlijk account kun jij je aanmelden voor het start verkoopevenement.

Meld je aan >

Sfeerproeven in LIV 

In het LIV Woonbelevingscentrum zijn vier modelwoningen op ware grootte gebouwd. Als jij na de inschrijfperiode een woning toegewezen krijgt, zul je samen met de andere optanten een uitnodiging ontvangen voor een bijeenkomst in LIV. 

Liever eerder LIV bezoeken? Dat kan! Je kunt ter plekke ervaren hoe jouw toekomstige woning er in grote lijnen uit gaat zien. Laat je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee in onze brasserie inspireren en informeren over de mogelijkheden.