bus auto fiets
Menu

Eiland C

Prachtig wonen op een archipel? Je hoeft er niet helemaal voor naar Zuid-Europa of Azië, want het kan gewoon op Eiland C! Er zijn nog enkele tussenwoningen beschikbaar, waar je hieronder meer over leest.

Klok-Veenendaal-Eiland-C-Interieur-Cam-03_HQ_wit-WEB.jpg
Klok-Veenendaal-Eiland-C-Exterieur-Cam-01.jpg
Klok-Veenendaal-Eiland-C-Exterieur-Cam-12.jpg

Het woord archipel betekent van oorsprong: een zee met eilanden erin. Dit is precies wat je kunt verwachten van leven op Eiland C. Je woont vlak aan het water en geniet volop van de rust, omdat bestemmingsverkeer het enige gemotoriseerde verkeer is. Naast de rust vind je alle dagelijkse voorzieningen dichtbij, zoals supermarkten, winkeltjes, eetgelegenheden en een sporthal. Kortom: het beste van beide werelden! 

nog beschikbaar:

Tussenwoningen

De tussenwoningen bieden je veel woonoppervlakte en beschikken over een luxe badkamer en zonnepanelen in het dak. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zodat je kunt kiezen voor de woning die precies aansluit op jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld donkerbruine of witte steen, een houtlook gevelbeplating op de verdieping, fraaie luiken bij de kozijnen of een Frans balkon? Je hebt volop keuze! 

Aantal kenmerken: 

Woonoppervlakte: 141 m²
Perceeloppervlakte: 154 m² - 160 m²
Inhoud: 538 m²
Aantal slaapkamers: 3
Prijs: vanaf €331.900,-

Nieuwsgierig geworden? Lees hier verder.